عمومی

آموزش اجرای دکور سربند هیئت

آموزش اجرای دکور سربند هیئت

دکور سربند علی رغم سادگی و مقرون به صرفه بودن همچنان جذابیت و تازگی خاصی دارد و شما میتوانید با هزینه ای اندک در ایام عزاداری و یا اعیاد دکور سربند را اجرا و استفاده کنید. در ادامه مراحل ساخت این دکور زیبا را بررسی میکنیم.

مرحله اول انتخاب نوع پارچه

جنس پارچه در نمونه های تصویری ارائه شده تترون ضخیم می باشد. اما شما میتوانید با توجه به امکانات و بودجه خود پارچه مناسب را انتخاب کنید در نظر داشته باشید مهمترین عامل در انتخاب پارچه ضخامت مناسب می باشد طوری که پارچه رنگ پس ندهد و کار با رنگ یکنواخت و مناسب روی پارچه اجرا شود.پارچه تترون ضخیم،ترگال برای اجرای دکور سربند توصیه میشود اگر نیاز به پارچه براق دارید ساتن ضخیم و مناسب میتواند انتخاب خوبی باشد.

مرحله دوم برش و دوخت پارچه

پارچه را بر اساس فضای خود اندازه کنید و برش دهید ارتفاع پارچه در نمونه های تصویری موجود 70 سانتی متر و طول پارچه 6 متر میباشد.بعد از برش پارچه آن را دور دوز و آماده رنگ پاشی کنید.

مرحله سوم اجرای طرح و نوشته سربند

برای اجرای نوشته مورد نظر روی سربند میتوانید از دو روش شابلون و اجرای دستی استفاده کنید که در ادامه به آن ها می پردازیم.

اجرا طرح سربند به وسیله شابلون:

شابلون را با تکنیک برش cnc بر روی ورقه ای از جنس فلز، پلاستیک و حتی چوب در ابعاد مناسب بسازید (ابعاد شابلون باید متناسب ابعاد پارچه و فضای شما باشد) ابعاد شابلون در نمونه های ارائه شده 70 سانتی متر ارتفاع در 2 متر طول می باشد. توجه داشته باشید ورقه ای که انتخاب میکنید باید از ضخامت مناسب برخوردار باشد تا بعد از قرار دادن روی پارچه لبه های برش خورده در هنگام رنگ پاشی برنگردند و کار کاملا ثابت بر روی پارچه سوار شود.

رنگ پاشی:

شابلون ساخته شده را با استفاده از گیره و یا وسایل دیگر روی پارچه فیکس کنید تا در هنگام رنگ پاشی جابجا نشود، برای رنگ پاشی میتوانید از پیستوله و یا اسپری های رنگ موجود در بازار استفاده کنید. رنگ پاشی با پیستوله بسیار راحت تر است و رنگی یکنواخت را به وجود می آورد اما چنانچه به پیستوله دسترسی نداری نگران نباشید با استفاده ار اسپری های معمولی رنگ و با صبر حوصله میتوانید به نتیجه دلخواه برسید، بسته به ضخامت و نوع پارچه باید اسپری را یک یا چند بار انجام دهید تا رنگ مناسب بر روی پارچه ایجاد شود.

مزایای استفاده از شابلون برای اجرای طرح

-اجرای سریعتر نسبت به اجرای دستی
-اجرای تمیز تر سبک های قدیمی سربند

معایب اجرا به وسیله شابلون

-هزینه برش و ساخت شابلون شاید مقرون به صرفه نباشد
-علی رغم هزینه شابلون ممکن است فقط یک بار استفاده شود

اجرای دستی طرح سربند

اگر امکان ساخت شابلون را ندارید میتوانید بعد از تهیه و دوخت پارچه به صورت دستی کادر و خط مورد نظر خود را بر روی پارچه پیاده کنید بدیهی است که این مورد باید توسط خطاط مهار انجام شود تا اجرایی زیبا و جذاب حاصل شود.

مزایای اجرای دستی دکور سربند به صورت دستی

-اجرای خط و جملات پیچیده تر
-مقرون به صرفه بودن
-اجرای خاص طرح با طرح های جدید تر

معایب اجرای دستی دکور سربند به صورت دستی

-صرف وقت زیاد
-نیاز به دقت و مهارت بالا برای اجرایی تمیز

مرحله چهارم نصب سربند

نصب سربند به اندازه نوع اجرا اهمیت دارد چرا که با نصبی حرفه ای میتوانید جلوه کار را دو چندان کنید. بسته به نوع نمایش سربند میتوانید از دو روش استفاده کنید

روش اول استفاده از سازه مخصوص

اگر مایلید که سربند حالات قرار گرفتن روی پیشانی را به خود بگیرد باید از سازه مخصوص استفاده کنید. در این نوع نصب یک سازه فلزی در زمینه پارچه اجرا می شود و سربند روی آن نصب میشود و بخش های اضافی سربند در داخل بک گراند قرار نمیگیرد و از دو طرف کشیده می شود.

روش دوم نصب ساده

در روش دوم سربند به صورت ساده با سنجاق یا ابزارهای دیگر روی پارچه بگراند اصلی که از ضخامت مناسب (ترجیحا مخمل) برخوردار است نصب میگردد.

1 دیدگاه در “آموزش اجرای دکور سربند هیئت

  1. سلام، این یک دیدگاه است.
    برای شروع مدیریت، ویرایش و پاک کردن دیدگاه‌ها، لطفا بخش دیدگاه‌ها در پیشخوان را ببینید.
    تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *